Το ρούμι Angostura δεν είναι απλώς ένα ρούμι, αλλά μια μοναδική εμπειρία που σας μεταφέρει στην καρδιά της Καραϊβικής. Με ρίζες που χρονολογούνται από το 1824 στο Τρινιντάντ και το Τομπάγκο, η House of Angostura έχει δημιουργήσει έναν θρύλο στην παραγωγή ρουμιού, με παγκόσμια αναγνώριση για την εξαιρετική ποιότητα και τα εμβληματικά bitters της. Κάθε σταγόνα Angostura είναι αποτέλεσμα μιας αυστηρής διαδικασίας παραγωγής, όπου κάθε λεπτομέρεια – από την απόσταξη μέχρι την παλαίωση – παρακολουθείται με απόλυτη επιμέλεια από εξειδικευμένους τεχνίτες. Το τροπικό κλίμα της περιοχής εντείνει την ένταση και το βάθος του Angostura, δίνοντάς του έναν χαρακτήρα που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό. Είτε πρόκειται για το φρέσκο, ελαφρύ λευκό ρούμι, είτε για το εκλεπτυσμένο και γεμάτο γεύση παλαιωμένο, το Angostura προσφέρει μια γευστική εμπειρία που συναρπάζει, αναδεικνύοντας την αυθεντική τέχνη του ρουμιού.