Αναλώσιμα - Περιφερειακά Για Κοκτέιλ

Ψάχνετε υλικά για κοκτέιλ όπως Sour Mixs, ΧυμούςΚατεψυγμένα Φρούτα και Σιρόπια; Βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε αυτή την κατηγορεία.

Φίλτρα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Coco Lopez Cream Of Coconut 425gr

5,59 €

Giffard Σιρόπι Egg White 700ml

12,37 €

Mala Peruviana Fire 200ml

1,86 €

Mala Peruviana Red Naked 500ml

2,85 €

Monin Rancho Lime 700ml

11,28 €

Monin Rantcho Lemon 1Lt

8,34 €

ODK Τσάι Μανταρίνι 750ml

10,96 €
Sold Out

ODK Χυμός Lemon 750ml

8,14 €

ODK Χυμός Lime 750ml

9,89 €

ODK Χυμός Sweet & Sour 750ml

8,59 €

Original Maraschino Cherries 400gr

9,77 €

Ponthier Frozen Fruits Blueberry 1Kg (Κατεψυγμένο Προϊόν)

12,66 €

Ponthier Frozen Fruits Chestnut 1Kg (Κατεψυγμένο Προϊόν)

16,84 €

Ponthier Frozen Fruits Fig 1Kg (Κατεψυγμένο Προϊόν)

12,03 €

Ponthier Frozen Fruits Raspberry 1Kg (Κατεψυγμένο Προϊόν)

13,33 €

Ponthier Frozen Fruits Red Fruits 1Kg (Κατεψυγμένο Προϊόν)

15,14 €

Ponthier Frozen Fruits Strawberry 1Kg (Κατεψυγμένο Προϊόν)

10,40 €

Pura Mexicana Οργανικό Σιρόπι Αγαύης 500ml

11,19 €

Sunny Bio Agave syrup 500ml

9,80 €

Supasawa 700ml

11,53 €

Συχνές Ερωτήσεις

01Πώς χρησιμοποιείται η κρέμα καρύδας Coco Lopez σε κοκτέιλ;

 

Ας κάνουμε πρώτα μια διάκριση μεταξύ cream of coconut και coconut cream. Η πρώτη αποτελείται από χυμό καρύδας, ζάχαρη, αλάτι, κιτρικό οξύ και ουσίες σταθεροποιητικής και πηκτικής δράσης. Αντίθετα, η coconut cream αποτελεί συμπυκνωμένο χυμό καρύδας, χωρίς προσθήκη γλυκαντικού. Η cream of coconut της Coco Lopez είναι μια αυθεντική συνταγή, που χρησιμοποιείται σε πολλά κοκτέιλ. Το πλέον κλασικό είναι η Piña Colada, όπου χυμός μήλου, λευκό ρούμι και cream of coconut αναμιγνύονται σε αναλογία 2:1:1. Η επίσης διάσημη και παρόμοιας νοοτροπίας Bahia αποτελείται από χυμό ανανά, λευκό ρούμι και cream of coconut, σε αναλογία 6:5:1.

02Ποια είναι η χρήση του σιροπιού Egg White της Giffard στα κοκτέιλ;

 

To Giffard Egg White αποτελεί σιρόπι ζάχαρης με ασπράδι αυγού. Ισορροπεί την οξύτητα πολλών ειδών κοκτέιλ. Ταυτόχρονα, προσφέρει σώμα, γεύση, υφή και αφρό στην τελική μίξη. Ο καλύτερος τρόπος χρήσης του συγκεκριμένου σιροπιού είναι εντός shaker, μαζί με όλα τα υπόλοιπα συστατικά και κατόπιν έντονης ανακίνησης.

03Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης οργανικού σιροπιού αγαύης στα κοκτέιλ;

 

Γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς ζάχαρη, όταν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα από τα πιο υγιεινά φυσικά γλυκαντικά (όπως το Pura Mexicana ή το Sunny Bio), ειδικά όταν πρόκειται για οργανικής καλλιέργειας; Εύκολα αντικαθιστά το απλό σιρόπι ζάχαρης ή το triple sec, σε μια ευρεία γκάμα κοκτέιλ.

04 Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα κατεψυγμένα φρούτα Ponthier σε κοκτέιλ;

 

Αν φέρουμε στο νου μας τους δροσιστικούς φρουτοχυμούς που φτιάχναμε στο blender όταν ήμαστε μικρότεροι και τους φανταστούμε σε μια πιο… αλκοολούχα μορφή, τότε πλησιάζουμε αισθητά στη χρήση των κατεψυγμένων φρούτων Ponthier σε κοκτέιλ. Μια Margarita, μια Mimosa ή ένα Daiquiri αποκτούν μια φρουτώδη προέκταση, με την προσθήκη των τραγανών αυτών φρούτων.

05Τι είναι το Supasawa και πώς χρησιμοποιείται στα κοκτέιλ;

 

Πρόκειται για ένα υδατικό διάλυμα κιτρικού, τρυγικού, μηλικού, φωσφορικού και ηλεκτρικού οξέος, που εύκολα λειτουργεί ως αντικαταστάτης του χυμού λεμονιού ή lime. Λόγω του αλατιού και της ζάχαρης που περιέχει, διαθέτει την ισορροπία που απαιτεί ένας bartender, προκειμένου να δημιουργήσει άριστα κοκτέιλ.

06Ποια είναι τα καλύτερα αναλώσιμα για να δημιουργήσετε κλασικά κοκτέιλ;

 

Δε μπορεί να λείπει ένας χυμός sweet & sour ή ένα supasawa. Ένα “dreat” τομάτας είναι επίσης αναντικατάστατο, μαζί με ένα σιρόπι egg white. Οι παρουσίες ενός λικέρ triple sec, κάποιου τυπικού bitters και κάποιου σιροπιού ζάχαρης ή αγαύης κρίνονται απαραίτητες. Τέλος, μια κρέμα καρύδας και ένας πουρές (πχ. lime) προσθέτουν κι αυτά ένα απαραίτητο λιθαράκι στο χώρο του κλασικού κοκτέιλ. Εννοείται πως δεν πρέπει να ξεχνιέται το tonic και ο πάγος.

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.