Με ρίζες που χρονολογούνται από το 1824 στο Τρινιντάντ και το Τομπάγκο, η House of Angostura έχει δημιουργήσει έναν θρύλο στην παραγωγή ρουμιού και bitters. Κάθε σταγόνα Angostura είναι αποτέλεσμα μιας αυστηρής διαδικασίας παραγωγής, όπου κάθε λεπτομέρεια παρακολουθείται με απόλυτη επιμέλεια από εξειδικευμένους τεχνίτες. Το τροπικό κλίμα της περιοχής εντείνει το βάθος κάθε προϊόντος Angostura, δίνοντάς του χαρακτήρα που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό. Είτε πρόκειται για τις εκδόσεις premium ρουμιού είτε για τα παγκόσμιας εμβέλειας bitters, η Angostura προσφέρει μια γευστική εμπειρία που συναρπάζει.