Μοναδικό είδος μπύρας, με άρωμα και γεύση λεμονιού.
Έχουν σαφή γεύση λεμονιού και μικρότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ, συγκριτικά με την τυπική μπύρα.
Τα στοιχεία των δημητριακών και η βοτανική διάσταση του λυκίσκου συναντούν τη γλυκόξινη νότα της λεμονάδας. Η ελαφριά πικρότητα της τυπικής μπύρας μετριάζεται από τη γεύση του λεμονιού. Τα αρώματα ψωμιού, καραμέλας και ξηρών καρπών εμπλουτίζονται από το χαρακτήρα των εσπεριδοειδών. Μιλάμε για ένα εξόχως δροσιστικό και πρωτότυπο οργανοληπτικό αποτέλεσμα.
Η μικρή περιεκτικότητα της Radler σε αλκοόλ και η δροσιστική διάστασή της την καθιστούν καταλληλότερη για τη ζεστή περίοδο του έτους. Σε κάθε, σχεδόν, στιγμή της ημέρας, μια Radler μπορεί να καταναλωθεί ως αναψυκτικό, με την απαιτούμενη πάντα σύνεση...
Είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως ο cool χαρακτήρας μιας Radler ταιριάζει απόλυτα με ένα πάρτι. Όσο για ένα δείπνο, ας σκεφτούμε το εξής: έχουμε μπροστά μας μια χοιρινή μπριζόλα ή μια τσιπούρα, στα κάρβουνα. Στύβουμε λεμόνι για να την κάνουμε ακόμα πιο νόστιμη και ανοίγουμε μια μπύρα για να τη συνοδεύσουμε. Μπορούμε, λοιπόν, να μη στύψουμε λεμόνι και να ανοίξουμε απευθείας μια Radler. Εννοείται πως οι γευστικοί συνδυασμοί δεν περιορίζονται στο απλοϊκό αυτό παράδειγμα…
Στο ψυγείο. Εκεί, όχι μόνο αποφεύγουν το ηλιακό φως, αλλά αποκτούν και τη θερμοκρασία που τους αρμόζει.
Ακολουθήστε τα χνάρια της τυπικής μπύρας: σερβίρετε σε μεγάλο ποτήρι και σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνάει τους 5°C. Ωστόσο, αν είστε λάτρεις των κοκτέιλ, δημιουργήστε μια παραλλαγή της Paloma: αντί για pink grapefruit soda, δοκιμάστε να παντρέψετε Radler με λευκή τεκίλα, χυμό pink grapefruit, χυμό lime και σιρόπι αγαύης.