Η El Jimador είναι μια αυθεντική μεξικανική τεκίλα, φτιαγμένη από 100% μπλε αγαύη. Τιμάει τους "jimadores", τους παραδοσιακούς θεριστές αγαύης. Παρασκευάζεται στο ιστορικό χωριό Amatitán της επαρχίας Χαλίσκο και είναι η πιο δημοφιλής τεκίλα στο Μεξικό, γνωστή για την ελαφριά, φρέσκια και τραγανή γεύση της. Η El Jimador Blanco, μια λευκή τεκίλα διπλής απόσταξης, ξεχωρίζει για τα ζωντανά αρώματα εσπεριδοειδών, τη φρουτώδη γεύση και την ελαφρώς πικάντικη επίγευση. Η κίτρινη El Jimador Reposado ωριμάζει για δύο μήνες σε βαρέλια αμερικάνικης λευκής δρυός, αναπτύσσοντας πλούσιες νότες μαγειρεμένης αγαύης, βανίλιας και καραμέλας, με φόντο μια εκπληκτικά λεία υφή.