Ο Barry Bayat, απογοητευμένος από την έλλειψη ποιοτικών επιλογών ροζέ κρασιών, δημιούργησε το Rumor. Αναζητώντας κάτι ξεχωριστό, ο Bayat εγκατέλειψε την καριέρα του στα οικονομικά και ταξίδεψε το 2019 στη Προβηγκία της Γαλλίας, ένα μέρος διάσημο για το terroir του. Εκεί συνεργάστηκε με έναν ταλαντούχο οινοποιό και μαζί δημιούργησαν το ροζέ τους, χρησιμοποιώντας ένα μίγμα παραδοσιακών τοπικών σταφυλιών. Το Rumor γρήγορα κέρδισε παγκόσμια φήμη για την κομψότητα και την ελαφριά γεύση του.