Στους πρόποδες του Ναρθάκιου Όρους της Θεσσαλίας, σε υψόμετρο 380 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, εκτείνεται ο ιδιόκτητος αμπελώνας του Οινοποιείου Λιάππη. Το κτήμα έχει αφοσιωθεί στις βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας και έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικά από το 2003. Παράγει περιορισμένο αριθμό φιαλών, από αμπελώνες με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, με σκοπό την ανάδειξη του μικροκλίματος της περιοχής. Τα κρασιά του είναι γνωστά για την ποιότητά τους και έχουν λάβει διεθνή αναγνώριση.