Στους πρόποδες του Ναρθάκιου Όρους της Θεσσαλίας, σε υψόμετρο 380μ από την επιφάνεια της θάλασσας, εκτείνεται ο ιδιόκτητος αμπελώνας του οινοποιείου Λιάππη. Το κτήμα έχει αφοσιωθεί στις βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας και έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικά από το 2003, παράγει περιορισμένες φιάλες από αμπελώνες με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις με σκοπό την ανάδειξη του μικροκλίματος της περιοχής. Τα κρασιά τους είναι γνωστά για την ποιότητα τους και έχουν λάβει διεθνή αναγνώριση.