Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά
Γεμάτο σώμα, πλούσια αρώματα στην μύτη και στο στόμα. Αναδύει ένα εκφραστικό μπουκέτο, με πρωταγωνιστές την καραμέλα, τη βανίλια και τα αποξηραμένα φρούτα, αλλά και με δερμάτινες νύξεις στο υπόστρωμα.
Παραγωγή
Τι κάνει το Michter's US*1 Bourbon Whiskey τόσο ξεχωριστό:
• Καψαλισμένα, αμεταχείριστα αμερικανικά λευκά δρύινα βαρέλια
• Στέγνωμα των βαρελιών με τον αέρα, δηλαδή με φυσικό τρόπο (18 - 36 μήνες)
• "Ψήσιμο" των βαρελιών, πριν καψαλιστούν, για ελαφρά καραμελοποίηση των σακχάρων τους
• Γέμισμα των βαρελιών σε λιγότερο ABV (51,5% vol, αντί για 62,5% που είναι το βιομηχανικό σύνηθες)
• Μεγαλύτερο “angel’s share”, λόγω θερμότητας
• Επιλεγμένο προτόκολλο ψυχρής διήθησης για κάθε προϊόν
• Υψηλό τελικό ABV, στο 45,7%
Σερβίρεται
Απολαμβάνεται με πάγο, σκέτο είτε με προσθήκη σταγόνων μεταλλικού νερού.