Από την πρώτη σοδεία του Domaine Francois Mikulski το 1992, συνεχίζει μέχρι σήμερα να παράγει κορυφαίας ποιότητας κρασιά Βουργουνδίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αμπέλια όπως και οι άνθρωποι, είναι ζωντανοί οργανισμοί που πρέπει να τρέφονται και να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Τα οικιακά κομπόστ, τα φυτοϋγειονομικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, το όργωμα και η προσεκτικά διατηρημένη βιολογική ισορροπία του εδάφους τους βοηθούν να επιτύχουν ισορροπημένα και εκλεπτυσμένα κρασιά.