Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά
Αίσθηση ψημένης ζάχαρης, μπαχαρικών, καπνιστών φρούτων, ζαχαρωμένων κερασιών, μελιού και βανίλιας. Ξεκινάει σα bourbon, τελειώνει σα rye ουίσκι.
Παραγωγή
Τι κάνει το Michter's Sour Mash Whiskey τόσο ξεχωριστό:
• Στέγνωμα των βαρελιών με τον αέρα, δηλαδή με φυσικό τρόπο (18 - 36 μήνες)
• "Ψήσιμο" των βαρελιών, πριν καψαλιστούν, για ελαφρά καραμελοποίηση των σακχάρων τους
• Γέμισμα των βαρελιών σε λιγότερο ABV (51,5% vol, αντί για 62,5% που είναι το βιομηχανικό σύνηθες)
• Μεγαλύτερο “angel’s share”, λόγω θερμότητας
• Επιλεγμένο προτόκολλο ψυχρής διήθησης για κάθε προϊόν
• Πραγματικά μικρή παραγωγή
Σερβίρεται
Απολαμβάνεται με πάγο, σκέτο είτε με προσθήκη σταγόνων μεταλλικού νερού. Ιδανικό και σε κοκτέιλ.