Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά
Πρασινοκίτρινο χρώμα κ πολυσύνθετο άρωμα, από εξωτικά και λευκόσαρκα φρούτα, με κυρίαρχα το γκρέιπφρουτ και το ροδάκινο, και με μία διακριτική αίσθηση «ορυκτών», χάρη στο Ασύρτικο, το οποίο στο στόμα, με το χαρακτηριστικό νευρώδες του, του προσδίδει φρεσκάδα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.
Ποικιλιακή Σύνθεση
Sauvignon Blanc - Ασύρτικο
Αμπελώνας
Οι αμπελώνες του Κτήματος Παυλίδη εκτείνονται στις περιοχές των Κοκκινογείων και Περιχώρας Δράμας. Και οι δύο αυτές περιοχές ήταν γνωστές για τα αμπελοτόπια τους από την αρχαιότητα ακόμη, και μέχρι τα μισά του περασμένου αιώνα.
Οινοποίηση - Ωρίμανση
Ο τρύγος γίνεται κατά τη διάρκεια της νύκτας. Τη στιγμή αυτή, τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητά τους και έτσι διατηρείται το δυναμικό της κάθε ποικιλίας. Η προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία, η πίεση σε χαμηλές τιμές και η ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες, βοηθούν στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Ο οίνος έπειτα παραμένει για τρεις μήνες με τις λάσπες του, οι οποίες του προσδίδουν όγκο στο στόμα.
Γευστικοί Συνδυασμοί
Ιδανικός συνδυασμός σε πιάτα με θαλλασινά και όστρακα, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, λευκά κρέατα και σαλάτες.
Σερβίρεται
Στους 9 - 11°C