Η διαδικασία ωρίμανσης εντός δρύινων βαρελιών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παρασκευής whisky. Το σκωτσέζικο whisky απαιτεί τουλάχιστον τρία χρόνια παραμονής σε αυτά.
Το μεράκι, η αγάπη για το τσίπουρο αλλά και η επιμονή της Οικογένειας Σπυρόπουλου, δημιούργησαν αυτό το παλαιωμένο φινετσάτο απόσταγμα με εκφραστικά αρώματα και πλούσια σοκολατένια γεύση.
Το ουίσκι κρύβει πολλά μυστικά. Οι γνώστες τα ξέρουν. Οι αρχάριοι μπορούν να κάνουν μια πρώτη προσέγγιση. Σίγουρα, το σκωτσέζικο whisky έχει πολλά εντυπωσιακά να αποκαλύψει.