BLOG

Τα Παραδοσιακά Λικέρ της Ελλάδας
Λικέρ ή ηδύποτα προέρχονται από αποστάγματα, τα οποία έχουν αρωματιστεί με διάφορα προϊόντα γεωργικής προέλευσης. Σήμερα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα αρκετά ποτοποιεία που παράγουν λικέρ εξαιρετικής ποιότητας. Από τα πιο γνωστά είναι η Μαστίχα Χίου, το Κουμ Κουάτ Κέρκυρας, το Κίτρο Νάξου, η Τεντούρα και το Ρακόμελο.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Negroni
Όταν ο ιδιαίτερος κόμης Camillo Negroni ζήτησε από τον μπάρμαν του να ενισχύσει το συνηθισμένο του cocktail «Americano», ενισχύθηκε δεόντως με gin. Σας προτείνουμε μια νόστιμη εκδοχή της αρχικής συνταγής, χρησιμοποιώντας ρούμι Diplomatico Mantuano στη θέση του gin.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Daiquiri
Ο βασιλιάς της απλότητας, το Daiquiri είναι τo καλύτερο παράδειγμα δυνατού και γλυκόξινου cocktail.