Εμπνευσμένο από τα μεγάλα αποστακτήρια τζιν και ουίσκι του Ηνωμένου Βασιλείου, το Kaikyō Distillery συμβάλλει σε μια ζωντανή και εξελισσόμενη κουλτούρα της ιαπωνικής παραγωγής οινοπνευματωδών ποτών. Η Ζυθοποιία Akashi Sake παράγει αποσταγμένα οινοπνευματώδη ποτά από το 1917. 100 χρόνια αργότερα, για να τιμήσει την οικογενειακή του κληρονομιά και για να γιορτάσει την εκατονταετηρίδα της οικογενειακής επιχείρησης απόσταξης, ο Master Distiller και Blender Kimio Yonezawa δημιούργησαν το Kaikyō Distillery για να λανσάρει το δικό του τζιν και ουίσκι.