Το Οινοποιειο Δαλαμάρα είναι συνέχεια μιας παράδοσης, που ξεκινάει πριν από τα μέσα του 19ου αιώνα. Το οινοποιείο, τη σκυτάλη του οποίου έχει σήμερα ο Κωστής Δαλαμάρας, δέχεται κόσμο από το 1998. Βρίσκεται λίγο έξω από τη Νάουσα, περιτριγυρισμένο από τον αμπελώνα. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το αποστακτήριο. Τα καλύτερα σταφύλια του κτήματος προέρχονται από τις πλαγιές του Βερμίου, στην περιοχή Παλιοκαλιάς, όπου εκτείνονται πάνω από 50 στρέμματα, κατά βάση φυτεμένα με Ξινόμαυρο. Στην οινοποίηση εφαρμόζεται η τακτική της ελάχιστης παρέμβασης.