Η Οικογένεια Αποστολάκη ασχολείται με την οινοποιία και αποσταγματοποιία εδώ και δεκαετίες. Η εμπειρία ξεκινάει από μυστικά της Μικράς Ασίας, που πρόσφυγες μετέφεραν στη Νέα Ιωνία Βόλου. Οι ντόπιοι να αγκάλιασαν και τα εξέλιξαν. Φτάνουμε στο σήμερα, όπου η οικογένεια, έχοντας ως σύμμαχο το κλίμα που διαμορφώνεται από το Πήλιο, παράγει βιολογικής καλλιέργειας σταφύλια. Ο ζυμωμένος χυμός τους αποστάζεται προσεκτικά στο Αποσταγματοποιείο Αποστολάκη, για να προκύψει τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο.