Με όπλο την εκτίμηση και την αγάπη για το καλό κρασί, η οικογένεια Γιάτσα δημιούργησε τους βιολογικούς της αμπελώνες, στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Σήμερα, μετρούν 25 στρέμματα, στη γόνιμη περιοχή του Τυρνάβου. Οι νεοσύστατες εγκαταστάσεις του οινοποιείου στο κέντρο της πόλης αξιοποιούν μηχανολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, για την παραγωγή οίνων ανώτερης ποιότητας, πιστοποιημένων από το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων «BioHellas». Εκτός από την παραγωγή εκλεκτών κρασιών, μέλημα της οινοποιητικής ομάδας είναι ο σεβασμός προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή.