Στη βόρεια απόληξη της οροσειράς των Aγράφων, στους αμφιθεατρικούς λόφους των αρχαίων Γόμφων, κοντά στο Μουζάκι Καρδίτσας, το κλήμα αγαπήθηκε από τον τόπο, σε μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των χρόνων. Στον ίδιο τόπο είναι ριζωμένα και τα αμπέλια της οικογένειας Λιάππα, που με την ίδια αγάπη συνεχίζει να καλλιεργεί, να οινοποιεί και να αποστάζει, τέταρτη γενιά πλέον. Είναι βιολογικής καλλιέργειας, ξηρικά, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης, εκτεθειμένα σε κρύα βράδια και ζεστές ημέρες, κατά την περίοδο ωρίμανσής τους.
Το 1999 ιδρύθηκε το αποσταγματοποιείο στη νέα του μορφή, από τους Αθανάσιο και Βασιλική Λιάππα. Αργότερα, πραγματικότητα έγινε και το οινοποιείο. Πλέον, τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει ο γιος τους, Γιώργος Λιάππας και η σύντροφός του, Ζωή Βαΐτση.