Το 2000 ξεκίνησε η φύτευση αμπελιών Cabernet Franc και Merlot. Προηγήθηκαν εδαφολογικές αναλύσεις, που απέδειξαν το ιδανικό, για τις συγκεκριμένες ποικιλίες, του εδάφους. Το 2006 χτίστηκε το υπερσύγχρονο βαρυτικό οινοποιείο. Μετατρέπει τα βιολογικά καλλιεργούμενα σταφύλια σε οίνο υψηλής ποιότητας Το 2014 πραγματικότητα έγινε και ο ξενώνας. Είναι έτοιμος να φιλοξενήσει πολυτελώς τους φίλους του κρασιού. Πλέον, το οινοποιείο La Tour Melas παράγει μερικά από τα καλύτερα ροζέ κρασιά της Ελλάδας, με βραβεία και φήμη στο εξωτερικό.