Ήταν 1995, όταν το παραδοσιακό πατητήρι στη Νεμέα αντικαταστάθηκε από ένα σύγχρονο οινοποιείο. Από τότε, το Κτήμα Παλυβού δεν έχει σταματήσει να προσφέρει ποιοτικά κρασιά, με σημαία το Αγιωργίτικο. Φυσικά, μαζί με τη διάσημη αυτή ερυθρή ελληνική ποικιλία, καλλιεργούνται και ξένες ερυθρές, όπως το Merlot, το Syrahκαι το Cabernet Sauvignon, δίνοντας αξέχαστα κρασιά. Ποικιλίες που καλλιεργούνται στους αμπελώνες του κτήματος και προορίζονται για λευκή οινοποίηση είναι ο Ροδίτης, η Μαλαγουζιά, το Μοσχοφίλερο, το Viognierκαι το Chardonnay.