Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο Χρήστος Αϊβαλής ίδρυσε ένα μικρό οινοποιείο στη Νεμέα. Σήμερα, παρέα με το γιο του, Σωτήρη, οινοποιούν τις ποικιλίες Αγιωργίτικο, Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot, σύμφωνα με γαλλικές οινικές προσεγγίσεις. Καθόλου περίεργο, αφού ο Σωτήρης σπούδασε στη Γαλλία. Πατέρας και γιος ακολουθούν ένα αυστηρό πρωτόκολλο καλλιεργητικής μεθοδολογίας, όπως αποφυγή ποτίσματος και λίπανσης, αυστηρό κλάδεμα και χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις. Κατά την οινοποίηση, γίνεται χρήση μόνο γηγενών ζυμών, ενώ τα κρασιά δεν υπόκεινται σε σταθεροποίηση και φιλτράρισμα.